Čudesni koktel protiv raka dojke PDF Ispis E-mail

Naučnici na državnom univerzitetu savezne države Louisiana su saopćili da je koktel napravljen od sastojaka koje prirodno postoje u određenim biljkama, ubio sve ćelije raka dojke tokom njihovog istraživanja, bez toksičnih nus pojava na zdravim ćelijama.


Tim Univerziteta je testirao 6 do sada poznatih zaštitnih hemijskih sastojaka iz turmerika, soje, brokolija, grožđa i čaja. Sama po sebi, ni jedna od ovih biljaka nije bila efikasna u borbi proti raka, Međutim, kombinovane zajedno, one su zaustavile rast ćelija raka dojke u laboratorijskim istraživanjima za više od 80 posto, a na kraju su izazvale i proces koji je doveo do odumiranja ćelija raka. Sljedeći korak je vidjeti da li ovi smješani sastojci mogu sprječiti samo stvaranje tumora i njegov rast kod miševa.

Dr. Madhwa Raj, koji je predvodio studiju objavljenu u Žurnalu o raku, ukazuje na to da su svi sastojci došli iz hrane koju ljudi jedu svaki dan, ali ih je potrebno uzimati zajedno u mnogo većim količinama nego što osoba može dobiti kroz uobičajenu ishranu. Zbog toga što doktor Raj vjeruje da ovo istinski može pomoći ženama, on je ustanovio jednu biotehnološku kompaniju kako bi ovaj super-koktel mogao i biti predstavljen na tržištu kao hranjivi dodatak u cilju zdravlja dojke - a što ne bi zahtijevalo specijalno odobrenje Američke Administracije za hranu i lijekove.

 

Izvor: VoA News

www.medicina.ba

25.12.2013.

Komentari (4)
 • emp3z  - ÄŒudesni koktel protiv raka dojke
  Real clean web site, appreciate it for this post.

  www.emp3z.co.uk
 • mega man games  - ÄŒudesni koktel protiv raka dojke


  http://www.strategyboardgames.co.uk/play-tuscany-essential-video-guide /
 • Iomoio  - ÄŒudesni koktel protiv raka dojke


  http://www.iomoio.co.uk/bonus.php
 • فیلم سکسی  - ÄŒudesni koktel protiv raka dojke
  Thanks You

  http://www.solihinzubir.com
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.